Blogs: Decorate your home

Linkbuilding Frankrijk

Published Jun 26, 22
8 min read

Wat is Linkbuilding?

Linkbuilding is het verkrijgen van links naar uw website van andere websites. In SEO worden deze links backlinks genoemd . Door backlinks van hoogwaardige sites te krijgen, kunt u autoriteit aan uw site doorgeven en kunt u hoger scoren op de pagina's met zoekresultaten van zoekmachines (SERP's). Volgens Google is een belangrijk onderdeel van het identificeren van welke pagina's relevant en betrouwbaar zijn "begrijpen of andere prominente websites naar de inhoud linken of ernaar verwijzen". Daarom is het belangrijk om linkbuilding te overwegen bij het bouwen van een SEO-strategie. Linkbuilding is een zoekmachine optimalisatie techniek die uw zoekmachine ranking verhoogt. Links zijn een van de belangrijkste manieren waarop zoekmachine algoritmes de relevantie van een pagina bepalen. Het hebben van een goed aantal links naar een website geeft aan dat de inhoud waardevol is. Externe en interne links zorgen beide voor meer zichtbaarheid van uw website. Bovendien helpen links Google en andere zoekmachines bij het crawlen van uw site.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het verkrijgen van links naar uw website van andere websites. In SEO worden deze links backlinks genoemd . Door backlinks van hoogwaardige sites te krijgen, kunt u autoriteit aan uw site doorgeven en kunt u hoger scoren op de pagina's met zoekresultaten van zoekmachines (SERP's). Volgens Google is een belangrijk onderdeel van het identificeren van welke pagina's relevant en betrouwbaar zijn "begrijpen of andere prominente websites naar de inhoud linken of ernaar verwijzen". Daarom is het belangrijk om linkbuilding te overwegen bij het bouwen van een SEO-strategie.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Stel dat u een geweldig stuk inhoud heeft, maar uw website is vrij nieuw en heeft nog niet veel autoriteit verdiend. Het verkrijgen van links van andere betrouwbare websites is een geweldige manier om Google te helpen uw site als gezaghebbender te zien. Backlinks zijn in wezen stemmen van vertrouwen voor uw site. En omdat pagina's met meer backlinks vaak hoger scoren , is het essentieel om:
  1. Maak inhoud van hoge kwaliteit die het waard is om naar te linken, en
  2. Gebruik strategieën voor linkbuilding om meer backlinks binnen te halen 
Aangezien linkbuilding inspanning kost, zal het eerder vroeger dan later starten van het proces van linkbuilding u een groter voordeel geven ten opzichte van concurrenten en op de lange termijn grote voordelen opleveren voor uw website.

Artikel Linkbuilding

Volgens een gezamenlijk onderzoek van Buzz, Sumo en Moz uit 2015 bevatten de meeste berichten online geen externe links (links van andere websites). De meeste online inhoud heeft geen reële kans om aanzienlijk zoekverkeer te ontvangen, dat verantwoordelijk is voor het grootste deel van het online verkeer. SEO’s kennen de impact die een paar natuurlijke links van kwalitatieve en relevante websites kunnen hebben.

Het gebruik van een enkele link is enorm toegenomen, waardoor kwaliteitswebsites nog meer macht krijgen binnen hun respectieve sectoren - linkbuilding teksten betekenis. Om een ​​link veilig te stellen, moet je op een overtuigende manier waarde aantonen. Links zijn belangrijk voor mensen, marketeers en internetgebruik. Google Zoeken is ook afhankelijk van links, zowel voor rangschikking als voor crawlen .

Wanneer u de zoekfunctie gebruikt, zoekt u niet op het live web, maar in de index van Google op het web. Google slaat hun index op in tal van datacenters, die ongelooflijk groot en complex zijn. De laatst gerapporteerde indexgrootte van Google is ongeveer 130 TRILJOEN pagina’s, goed voor meer dan 100 miljoen gigabyte.

On-page SEO is de optimalisatie van de inhoud en HTML van de pagina’s van uw site zelf. Dit is een gedetailleerdere weergave van de elementen op de pagina, die Google helpen het onderwerp en de bedoeling van de pagina te begrijpen. Dit omvat de woorden op de pagina, de URL, titel, header-tags , afbeeldingen, metatags, enz.

Technische en on-page SEO zijn cruciaal — u zult nooit het volledige potentieel van uw site bereiken zonder schone, geoptimaliseerde on-page en technische SEO. Gelukkig zou je grotendeels controle moeten hebben over deze elementen, die het directe resultaat zijn van hoe je je website en zijn platform bouwt. Technische SEO en on-page SEO worden beide veel complexer naarmate je een website schaalt (het aantal en de grootte van pagina’s vergroten), en er komt meer technologie bij kijken.

Abonnement LinkbuildingHet vereist het overtuigen van een andere website om positieve signalen naar uw site te sturen, wat niet gebeurt zonder een goed doel. Links hebben misschien wel de hoogste rangordewaarde van elk afzonderlijk signaal (agencia linkbuilding argentina). Ze zijn absoluut cruciaal voor het rangschikken in competitieve zoekresultaten. Het op een relevante manier beveiligen van een link van een gezaghebbende website is niet eenvoudig.

Hoe verdiend Google zijn geld? De zorg van Google is dezelfde als voor elk bedrijf: geld verdienen. De primaire bron van inkomsten van Google is zoeken (linkbuilding wat is dat). Voordat Google zich opsplitste om Alphabet te worden , was zoeken zelfs verantwoordelijk voor het grootste deel van de inkomsten – ondanks veel succesvolle nevenprojecten (die nu hun eigen bedrijf zijn geworden, onder Alphabet).

Dit is een ongelooflijk groot bedrijf (lokale linkbuilding tip). Google rapporteerde in 2015 een omzet van $ 74,5 miljard, met een constante groei op jaarbasis. Neem even de tijd en waardeer hoeveel Google besteedt aan zoekkwaliteit – er is een schat aan informatieve elementen die zijn ontworpen om te voldoen aan de intentie van de zoeker, zonder zelfs maar weg te hoeven klikken van Google.

Maar wat de bedoeling van de zoeker ook is, de kans is groot dat deze resultatenpagina het zal beantwoorden. We hebben echte woordkennis (Kennisgrafiek), nabijgelegen koffiehuizen (Local Pack), artikelen uit publicaties, aanvullende zoeksuggesties en negen organische resultaten om aan extra bedoelingen te voldoen. Zonder veel informatie om mee te werken, is Google in staat om een ​​samensmelting van resultaten te creëren om te beantwoorden aan een verscheidenheid aan zoekintenties. internationale linkbuilding.

Als u consequent naar [koffie] zoekt, ziet u hier verschillende resultaten. Merk ook op hoe discreet de advertentie is; onderaan zitten met niets anders dan een groene “advertentie” om het te onderscheiden van de rest van de zoekresultaten. Houd er ten slotte rekening mee dat elke niet gemarkeerde website niet in de zoekresultaten zou staan ​​zonder de hulp van SEO.

Quality Linkbuilding

SEO’s werken om de positie van de website in relevante zoekopdrachten te verhogen. De zeer competitieve, lucratieve zoektermen worden gedomineerd door SEO-inspanningen. Google heeft een gevestigd belang bij het beheren van SEO’s. Als we websites van lage kwaliteit kunnen manipuleren om te zoeken, kunnen we hun bedrijfsresultaten beïnvloeden, ongeacht hoeveel niet-organische elementen ze in de zoekopdracht opnemen.

Voordat we een pagina optimaliseren voor zoeken, moeten we eerst overwegen of de pagina echt bovenaan de zoekresultaten hoort. Als dat niet het geval is, kunnen onze inspanningen om twee redenen verspild zijn: Google wil de meest relevante resultaten voor zoekers retourneren. Elke overwinning die we behalen, kan van korte duur zijn als onze pagina de ranglijst niet verdient (hoe linkbuilding).

SEO is van nature zeer strategisch: het identificeren van kansen binnen een branche, het uitvoeren van concurrentieanalyses, het implementeren en testen van wijzigingen, het volgen van resultaten. Het kan gemakkelijk zijn om de grenzen van optimalisatie te verleggen, maar het is nu belangrijker dan ooit om vast te houden aan de best practices voor SEO. linkbuilding uitbesteden.De eenvoudigste manier om een ​​website naar de top van de zoekresultaten te brengen, is door manipulatieve links te bouwen, aangezien links de grootste invloed hebben op de ranking. blogs laten maken. Google werkt hard om hun zoekresultaten vrij te houden van deze manipulatieve praktijken met zowel handmatige als algoritmische (pinguïn) straffen. Met deze sancties wordt een site uit de zoekresultaten verwijderd.

We moeten echte , relevante links beveiligen. MEER LINKS ≠ MEER RANGSCHIKKEN. Veel mensen hebben in de loop der jaren geprobeerd het zoekalgoritme van Google te gebruiken - linkbuilding uitbesteden. Op zijn beurt verbetert Google voortdurend de relevantie en kwaliteit van hun zoekresultaten, nieuwe manieren vindend om de ruis te doorbreken en de beste en meest relevante resultaten te rangschikken.

Linkbuilding Reseller

Met name met machine learning. GOOGLE’S LINK-ALGORITHM IS NAAM PINGUN - linkbuilding teksten. Bij linkbuilding moet elke SEO zich afvragen: “Is deze link nu nuttig en zal hij in de toekomst waarde blijven bieden?” Er zijn verschillende manieren om goede links op te bouwen die een positieve impact op uw website zullen blijven hebben.In 2012 zei een ex-Googler in een interview met James Norquay zelfs dat “relevantie de nieuwe Page, Rank is” (outsource linkbuilding). Als we ons houden aan het creëren van links die waardevol zijn voor alle partijen, dan maken we het web een betere plek – terwijl we de positie van de websites van onze klanten verbeteren.

Hoe meer links u naar uw site heeft, hoe waardevoller uw eigen links zijn. Dit komt omdat Google links beschouwt als een teken van autoriteit en vertrouwen. Daarom, naarmate u meer links opbouwt, bouwt u meer autoriteit en vertrouwen op. Hoewel alleen zoekmachines toegang hebben tot het Page, Rank-algoritme, zijn er een paar tools waarmee we de autoriteit en het vertrouwen van een website kunnen meten: linkbuilding tips Majestic’s Trust & Citation Flowlinkbuilding tips Moz’s domein- en pagina-autoriteitlinkbuilding tips Hoe goed een site scoort in Google Door al deze statistieken te combineren – samen met onze ervaring en expertise – zorgen we ervoor dat we waardevolle links bouwen.

Dat betekent niet dat we ons alleen laten leiden door de technische overwegingen, maar dat we ons bewust zijn van de impact - content linkbuilding. We vermijden een link die mogelijk zoekwaarde heeft, maar tekortschiet in onze andere statistieken (relevantie en menselijke waarde). We zullen ook een link beveiligen die misschien niet veel of geen SEO-impact heeft ( nofollow links ), maar die de reputatie, het bereik en de waarde van een site bevordert.

Hier zijn de technische overwegingen van een link: doorzoekbaarheid, Indexatie, Tag attributen, Anker tekst, Linkplaatsing, Niet-pagina-element Elke link die we bouwen wordt streng gecontroleerd. Linkbuilding-strategie De termen “tactiek” en “strategie” worden vaak door elkaar gebruikt in de SEO-gemeenschap, ondanks dat ze verschillende betekenissen hebben. Bij linkbuilding zijn tactieken de methode die wordt gebruikt om links te beveiligen.

Linkbuilding Uk

Voordat je tactieken gaat bepalen, heb je een strategie nodig. Er zijn honderden verschillende tactieken voor het bouwen van links, waaronder het bouwen van gebroken links, het terugwinnen van links, inhoudspromotie, het bouwen van bronnenlinks, het bereiken van influencers, gastbloggen, om er maar een paar te noemen. Een creatieve SEO of marketeer kan altijd links beveiligen.

U moet weten waarom u links beveiligt. Naar welke pagina’s ga je links maken? Op welke zoekwoorden richten de pagina’s zich? Hoe concurrerend is de niche? Welke kansen zijn er? Beantwoord deze vragen en je hebt een campagnestrategie voor het bouwen van links - linkbuilding 2019. Je weet niet alleen hoe je links bouwt (de tactieken), je weet ook waarom (de strategie).

Bij linkbuilding betekent dat je backlinkprofiel. Uw backlinkprofiel is de samenstelling van alle links naar uw website en pagina’s. Een backlinkanalyse is van fundamenteel belang bij het creëren van een linkbuildingstrategie: u moet de kwaliteit en kwantiteit van links naar uw site begrijpen. Er zijn tal van tools waarmee u kunt ontdekken welke sites en pagina’s naar uw eigen website linken.Populaire backlink-verkenners: Majestueus, Siteverkenner openen, Ahrefs, Cognitieve SEO Deze tools zijn gespecialiseerd in het ontdekken van links naar uw website en pagina’s. Het proces van backlinkprofielanalyse is om te beoordelen: Hoeveel andere websites linken naar de jouwe (meestal beschreven als “verwijzende domeinen”) - linkbuilding enschede. De kwaliteit van de verwijzende domeinen. Welke pagina’s op uw site de meeste links hebben ontvangen.

Het totale aantal backlinks van uw website in vergelijking met het aantal verwijzende domeinen. Het ankertekstprofiel van uw backlinks. outreach linkbuilding. Afhankelijk van de leeftijd en populariteit van uw website, evenals de linkeconomie in uw niche, kan uw backlinkprofiel sterk variëren. Voor beginners raad ik deze handleidingen aan om je de eerste keer door een backlink-audit te helpen: Hoe u backlinks kunt beoordelen met Majestic the Backlink Explorer .

Linkbuilding Diensten

Als linkbuilding tips raad ik ten zeerste aan om dezelfde analyse ook op uw concurrenten uit te voeren. We zullen hier meer over bespreken in de fase van de nicheanalyse. Zodra u een goed begrip heeft van het backlinkprofiel van uw eigen website, bent u klaar om een ​​analyse van koppelbare activa uit te voeren.

Hoe werkt linkbuilding?

De beste manier om uw autoriteit te vergroten door middel van linkbuilding, is door backlinks te verdienen van geloofwaardige, hoogwaardige websites. Als je heel veel backlinks hebt, maar ze komen van spamachtige, irrelevante sites, zullen ze je waarschijnlijk niet helpen om beter te ranken. Er zijn veel manieren om backlinks te verkrijgen, waaronder:
  • Gastbloggen
  • Promotie via sociale media
  • Handmatig bereik
  • Backlinks van concurrenten nastreven
We zullen binnenkort ingaan op specifieke strategieën.  Maar houd er rekening mee dat backlinks niet alles zijn. Eerst en vooral moet u zich concentreren op het maken van nuttige inhoud van hoge kwaliteit.  Bij het onderzoeken van manieren om je positie te verbeteren, kan het benutten van de kracht van linkbuilding een uitdaging zijn voor zowel beginners als ervaren professionals. Het kan echter een van uw krachtigste hulpmiddelen zijn voor organisch succes.

Natuurlijke links van andere blogs of sites

Natuurlijke links komen meer organisch voor van lezers die uw website tegenkomen, inclusief een link op hun blog of website zonder dat daarom wordt gevraagd. Met dit linktype vraag je andere webmasters of gebruikers niet om je een backlink te geven. De meeste natuurlijke links staan ​​niet in gesponsorde of betaalde inhoud en zijn ook zonder trackingparameters. Ze worden meestal toegevoegd aan de inhoud van een andere blogger of webmaster met de bedoeling waarde te bieden aan hun lezers.  Dit betekent dat de kans groter is dat u natuurlijke links ziet in video's, blogposts, afbeeldingen en andere productvermeldingen op iemands website. Het hebben van een natuurlijke link terug naar uw website wordt in ieder geval als een "goede link" beschouwd en wordt ook wel een van de veiligste technieken voor het bouwen van links genoemd. Natuurlijke links zijn ook een van de beste en meest efficiënte manieren om uw blog of uw website te promoten.

Navigation

Home

Latest Posts

Coverband De Bende

Published Nov 24, 22
10 min read

Dann Hill Coverband

Published Nov 23, 22
5 min read

Coverband Pearl Jam

Published Nov 20, 22
10 min read